logo bon-cadeau.nl: bruiloft cadeaus!

Bruiloftcadeaus

Komt er een bruiloft aan? Maar weet je niet wat je het bruidspaar moet geven? Je bent niet de enige. Het juiste cadeau vinden voor het bruidspaar is ook moeilijk. Je hebt immers rekening te houden met de wensen van zowel de bruid als de bruidegom. Daarnaast zal het bruidspaar cadeaus ontvangen van nog veel meer gasten. Gelukkig bezit de ceremoniemeester(es) meestal wel een wensenlijstje en coördineert deze ook de lijst met cadeaus. Check dus als het even kan dat je de enige bent die iets geeft, want niemand zit te wachten op het vierde peper - en zoutstel van de avond...  

Bruiloft cadeau tips


'Pas getrouwd' opblaasletters, een nummerbord met 'Just Married', duifjesslingers en meer. Alles wat je nodig hebt om het bruidspaar te verrassen op de dag zelf... »-»-»

Geef eens wat anders cadeau. Geef een cadeaubon voor een hotel overnachting cadeau, al vanaf Euro 75... »-»-»

Geef een echt gelukshoefijzer met jouw persoonlijke wens voor het bruidspaar... »-»-»

Vaak vraagt het bruidspaar iets voor in of om het huis... »-»-»

De Vrijetijdscheque is dè cadeaubon voor meer dan 50 pretparken, dierenparken en vele andere verrassende activiteiten. Daarmee staat het garant voor leuke momenten en ervaringen... »-»-»

Kaartje sturen!
Laat weten dat je aan iemand hebt gedacht. Met een kleine moeite tover je een grote lach op het gezicht van de ontvanger. Maak nu zelf de leukste en persoonlijkste kaarten, om te feliciteren of ter uitnodiging en laat hem per post versturen, zonder naar de brievenbus te hoeven lopen... »-»-»

 

cadeau